marți, 31 mai 2011

Nicole Scherzinger.

Ascult de câteva zile o melodie simpatică cu un ritm plăcut și care îmi face dor de dansat. După cum am mai spus, de obicei nu ascult versurile unei melodii, iar astăzi, fără să vreau, în timp ce ascultam melodia desigur, aud ceva ce mi se părea că sună cam așa: ”Me like the way that you kiss my..yeah yeah yeah, me like it”..și am rămas ceva de genu..stai..ce?! kiss what?

Nu sunt genul de persoană care să afișeze o expresie de ”două puncte o” la auzul unor cuvinte, în cazul de față versuri mai deocheate, sau chiar porno, doar că sunt obișuită să le aud în melodiile unor persoane ca Grasuu XXL sau Paraziții sau etc.

Am vrut să verific dacă am auzit bine sau dacă e de la învățat, așa că am dat un search pe Google. Și ghici ce?! Am auzit bine, și ca bonus, am mai dat peste unele, care m-au amuzat la fel ca și celălalt...dar.. doar datorită persoanei care le cântă...atât...Nicole mă obișuise cu ”holding hands never made me feel this way, so special boy its your smile”.

Soooo..here is the bonus:

”Me like the way that he put it on me
me like the way that he push up on me
me like the way that he goin down down down” - aici nu sunt foarte lămurită încă, iar ea nu este pe ilustrul mess ca să-i cer părerea, așa că poate mă ajută careva dintre cei care citesc postul..măcar unul din 4 :D




”I like the way that you talk dirty
Don't wash your mouth out I like it dirty
You like to please yeah yeah me like it” - ăsta e mai ușurel puțin...

”Do you real good for your lay it down good for you yeah
he got that
all my girls if your man put it down let me hear you say yeaah
all my ladies if you man put it down let me hear you say yeaah
do he work that?
how you like that?
when he throw the bone attcha do you bite back?
say yeah all my girls say yeaah
if he makes you feel good” - aici sunt și mai mult indusă în eroare....dar pe la osu' ăla aruncat spre ea sau spre cele care se simt ”fetele ei” sună puțin cam...s&m..

Mda...ce să zic..porn..but subtle...:



Enjoy!
Iulia F.

Un comentariu:

  1. Incearca pe http://onlineslangdictionary.com/. Acolo gasesti o gramada de expresii in jargonul american.

    RăspundețiȘtergere