Splendid Service

Având în vedere că studiez la Facultatea de Marketing și că proiectul meu de licență va fi despre Marketing-ul online și  site web am decis să fac puțină publicitate unei companii de suflet. Este vorba despre Splendid Service, firmă din Bacău, cu distribuitori în mai mult de 20 de orașe din România, firmă care are ca profil de activitate amenajarea spațiilor comerciale, în special furnizarea echipamentelor de refrigerare si congelare. Voi posta o mini-ofertă cu produsele comercializate de Splendid Service, iar dacă aveți întrebări cu referire la ofertă, companie, și nu numai, mi le puteți posta în comentarii, sau îl puteți contacta direct pe directorul economic la adresa de e-mail: octavian@splendidservice.ro.

Catafalc Charon - Camera frigorifica pentru sicriuCatafalcul frigorific "Charon" este destinat pastrarii in conditii de refrigerare a persoanelor decedate. Acesta poate fi cu usurinta in interiorul capelelor de pe langa biserici sau din cimitire. Echipamentul este alimentat la orice priza de 220V si asigura in interiorul incintei sale o temperatura de +2 / +8 oC.

Sicriul frigorific este dotat cu o instalatie frigorifica ce functioneaza cu agent frigorific ecologic R134A si are o putere electrica instalata de 0.7 kW. In conditii de utilizare "non-stop" echipamentul consuma 5.8 Kw/24h. 

Introducerea sicriului se face cu usurinta datorita unui sistem prevazut cu role si a usii dotate cu pistoane hidraulice. Pentru mai multe detalii tehnice ale catafalcului frigorific Charon accesati link-ul: http://splendidservice.ro/catafalc-charon. 


Vitrină frigorifică Basia 2

Este o vitrină frigorifică orizontală ideală pentru expunerea și păstrarea produselor de carmangerie, a preparatelor din carne și lactate. Atât suprafața de expunere cât și depozitul de marfă sunt realizate din inox, iar blatul este din granit.


Vitrină frigorifică Grenada SP
Este o vitrină frigorifică orizontală ce se pretează expunerii și păstrării preparatelor din carne și lactate. Caracteristicile principale sunt designul atrăgător, suprafața de expunere foarte mare și geamurile curbate cu ridicare telescopică. Din combinarea diferitelor module se poate realiza o vitrină de orice lungime. Vitrina se realizează doar în varianta cu agregat extern și este echipată cu un controller electronic ce poate transmite date tehnice și grafice de temperatură către un computer cuplat la ea. 


Vitrină frigorifică Monika 2Ce face ca această vitrină să poată fi integrată cu ușurință în orice spațiu comercial este lățimea ei foarte mică, de numai 83 cm. Este perfectă pentru magazinele mici și mijlocii având totodată și un consum de curent electric foarte redus. Vitrina este echipată cu un controller electronic ce poate transmite date tehnice și grafice de temperatura către un computer cuplat la ea.


Raft frigorific cu perdea de aer Rodos

Acest raft frigorific are un design atrăgător și poate fi folosit pentru expunerea produselor lactate sau a preparatelor din carne. Este recomandat în principal magazinelor mici și mijlocii. Echiparea cu 4 rafturi (36 cm adâncime) plus baza (51 cm adâncime) duce la maximizarea suprafeței de expunere. Perdeaua rulantă pentru timpul nopții vă permite să realizați o economie destul de importantă la curentul electric. Opțional, se poate realiza iluminarea pe fiecare raft în parte. La cerere, polițele acestui raft frigorific pot fi înlocuite cu bare de inox cu cârlige pentru preparatele din carne. 

Raft frigorific cu perdea de aer Barbados

Datorită designului său, acest raft frigorific poate fi realizat în 3 variante de lățime: 1.0, 1.1 și 1.2 m, ceea ce îl face ideal în echiparea marilor supermarketuri și a hypermarketuri. Este un raft frigorific modular ce se poate produce la orice lungime. Lățimea de 50 cm a celor 4 rafturi oferă utilizatorilor o suprafață foarte mare de expunere, de până la 8.3 mp pe un modul de 2.5 m lungime. Este echipată cu perdea pentru timpul nopții, cu acționare electrică și se realizează doar în varianta cu agregat extern. Opțional, rafturile pot fi înlocuite cu coșuri pentru fructe și legume. 


Vitrină frigorifică pentru cofetărie Atena

Atena face parte din cea mai nouă generație de vitrine frigorifice destinate expunerii produselor de cofetărie și patiserie. Datorită designului său armonios este garantată vizibilitatea maximă a suprafeței de expunere. Corpul vitrinei este din lemn natur de cireș putând fi, la comandă, realizat din orice esență de lem dorită de client. Pentru a se încadra cât mai bine în cadrul unui spațiu comercial, se poate realiza și în varianta “colțar” interior sau exterior. Răcirea este ventilată și este asistată de un controller electronic care, cuplat la un computer, poate genera grafice de temperatură. În mod obișnuit blatul de lucru din partea posterioară este realizat din inox, acesta putând fi făcut, la cerere, din granit.


Vitrină frigorifică pentru cofetărie Beata 2Vitrină pentru produse de cofetărie și patiserie, Beata 2 este modelul care îmbină în mod fericit, designul atrăgător, cu un spațiu foarte mare de expunere și un preț convenabil. Răcirea este statică permițând expunerea în cele mai bune condiții și a prăjiturilor cu cremă sau frișcă. Are 4 nivele de expunere a produselor, din care, cele 2 inferioare sunt răcite între +2 și +8 grade C iar rafturile superioare sunt neutre. Vitrina este echipată cu un controller electronic ce poate transmite date tehnice și grafice de temperatură către un computer cuplat la ea.


Vitrină pentru cofetărie Jamaika

Jamaika este o vitrină frigorifică pentru expunerea produselor de cofetărie. Se poate produce atât în varianta lemn natur cât și din inox. Pentru a asigura o temperatură constantă de +4 / +15 grade C s-a optat pentru refrigerare dinamică (ventilată) fapt ce permite răcirea tuturor celor 4 nivele ale acesteia. Iluminarea se face independent pe fiecare poliță în parte. Acest model este echipat cu un controller electronic ce poate transmite date tehnice și grafice de temperatură către un computer cuplat la ea. Opțional se poate realiza controlul umidității în interiorul vitrinei, ceea ce duce la îmbunătățirea condițiilor de păstrare a produselor.


Vitrină pentru cofetărie Jola 4

Vitrină frigorifică verticală Jola 4 vă ajută să expuneți și să păstrați la rece produsele de cofetărie în cel mai atractiv mod posibil. Acest lucru este posibil prin realizarea tuturor pereților din sticlă și rotirea celor 5 rafturi de sticlă ale acesteia. Este ideală, de exemplu, pentru expunerea torturilor și a specialităților de cofetărie. Temperaturile realizate se încadrează în intervalul +4 - +8 oC, iar răcirea este ventilată. Corpul vitrinei poate fi realizat atât din lemn natur cât și din metal. 


Vitrină pentru inghețată Aruba 2Pentru cofetăriile în care se dorește comercializarea înghețatei recomandăm vitrina Aruba 2 cu o lățime de numai 90 cm care prin designul său se potrivește perfect cu vitrina Jamaika pentru prăjituri. Aruba 2 poate expune în condiții optime de temperatură (-20 / -18 oC) până la 10 tipuri de înghețată. Corpul vitrinei este realizat din lemn natur iar geamurile frontale sunt echipate cu un sistem de dezaburire cu aer cald. Pentru a asigura temperaturi optime de păstrare a înghețatei chiar și în cele mai neprielnice condiții ambientale, metoda de răcire este ventilată. Geamurile frontale sunt curbate și cu ridicare telescopică pentu a ușura curățarea lor.


Vitrină congelare Kinga 2


Pentru păstrarea în cele mai bune condiții a produselor alimentare congelate soluția ideală este vitrina Kinga 2. Răcirea ventilată a acesteia precum și izolarea perfectă a compartimentului interior permite păstrarea unor temperaturi cuprinse între -18 și 0 oC chiar și în cele mai dificile condiții ambientale. Suprafața de expunere este compartimentată cu ajutorul unor coșuri din metal plastifiat iar blatul de lucru este realizat din granit. Vitrina este echipată cu un controller electronic ce poate transmite date tehnice și grafice de temperatură către un computer cuplat la ea. 


Insulă congelare Justyna

Insula de congelare Justyna este recomandată în special magazinelor mari și supermarketurilor. Prin dimensiunile sale generoase permite expunerea și păstrarea la temperaturi de -24 / -15 oC a unei cantități mari de produse congelate. Suprafața de expunere este iluminată cu ajutorul a două lămpi fluorescente, iar pentru a realiza o economie de curent insula este prevazută cu o perdea rulantă pentru timpul nopții. Această insulă este complet modulară astfel încât se poate produce în orice configurație de lățime și lungime. La fel se poate realiza și cu agregatul frigorific montat în exterior. Insula frigorifică Justyna este echipată cu un controller electronic ce poate transmite date tehnice și grafice de temperatură către un computer cuplat la ea.


Echipamente bucătării profesionale

Echipamentele pentru bucătării profesionale sunt produse în Italia și respectă în integralitate cele mai noi standarde de calitate și siguranță Europene. Putem livra linii întregi pentru bucătării profesionale sau module separate. În această mare categorie de echipamente se încadrează: aragaze, friteuze, grilluri, rotisoare, mașini de tocat, feliatoare, malaxoare, mașini de curățat legume, baign-marie, mese pentru preparat pizza, hote. 


Linii de autoservire

Suntem în măsură să livrăm linii de autoservire de orice dimensiuni și orice tip de configurații astfel încât acestea să se încadreze cât mai bine în spațiul disponibil. Liniile self service pot încorpora mese pentru mâncăruri calde, pentru salate, dispensere de pâine, tăvi și tacâmuri, mese pentru casa de marcat, etc. Singurul lucru de care avem nevoie este o schiță a spațiului și câteva detalii pe care va trebui să ni le furnizați.


Cuptoare gastronomie și patiserie”Aplicarea ultimelor tehnologii pentru o fiabilitate de neegalat.” Acesta este principiul pe care compania Smeg îl aplică tuturor produselor diviziei “Catering”. O caracteristică foarte importantă a cuptoarelor SMEG este stabilitatea extraordinară a temperaturii de coacere. Aceasta se datorează unui sistem special care asigură funcționarea constantă a termostatului odată ce a fost setată o temperatură. Oferta noastră cuprinde cuptoare ce se pot folosi în gastronomie, patiserie, sau panificatie.


Cuptoare pentru pizzaOferta noastră de cuptoare pentru pizza este foarte mare. Puteți opta pentru cuptoare cu una sau 2 camere de coacere, cu dimensiuni de 720 x 720 x 140; 720 x 1080 x 140 sau 1080 x 1080 x 140. Acestea pot fi electrice sau pe gaz, cu termostate mecanice sau electronice. Toate modelele sunt realizate integral din inox și realizează temperaturi de până la 500 grade. 


Rafturi pentru magazine și supermarketuri

Sistemele de rafturi metalice „ATUT” – Polonia se pretează, datorită modularității lor, oricărui tip de spațiu comercial începând de la magazinele mici până la cele mai mari supermarketuri. Rafturile de perete se pot realiza din module cu lățimi de 60 cm sau 90 cm la înălțimi cuprinse între 130 cm și 250 cm. Adâncimea polițelor este de 30cm, 40cm sau 50 cm iar configurația lor este determinată în funcție de necesitățile clienților.
Pe acest sistem rafturile pot fi înlocuite cu coșuri metalice pentru fructe și legume, coșuri din lemn pentru pâine sau cârlige pentru secția de mezeluri. Gondolele metalice pot fi realizate cu înălțimi începând cu 1.3 m și până la 2.5 m. Pentru a putea realiza gondole de orice lungime se folosesc module de 60 sau 90 cm. Capătul gondolei poate fi lăsat ca atare sau poate fi realizat cu polițe de formă trapezoidală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu