vineri, 13 mai 2011

Plimbare in parc.

În weekend se anunță vreme super caldă...28 de grade Celsius...este musai să mergem în parc, după atâta vreme de frig și ploi. Dacă duminică 15 mai, aveți de gând să mergeți în Parcul Herăstrău din București vă sfătuiesc să vă luați și pantofii de sport, pentru că va avea loc un cros în jurul parcului.

Este vorba despre Crosul Forever ”Fii sănătos cu Aloe Vera”, care a ajuns la cea de-a 8a ediție, anul acesta fiind cea de-a 3a ediție la care voi participa și eu. La prima ediție am ieșit pe locul 64 la categoria de vârstă 15-19 ani pentru femei, și am luat premiul mențiune dar la categoria de distribuitori. S-ar putea să mă înșel cu locul 64, dar țin minte că anul trecut am reușit, după 2 luni de antrenament, să ajung pe locul 54, și eram bucuroasă că am mai dat jos 10 locuri. A fost distractiv, mai ales că am alergat în jur de 20 de minute pe ploaie, și mi-a plăcut că nu s-au lăsat prea multe persoane intimidate de vremea urâtă. Anul acesta nu am mai avut timp de alergat în parc pentru a mă antrena, însă de-abia aștept să dau totul din mine pentru 20 de minute.


Traseul are o lungime de 4 kilometri, și se va desfășura pe următoarea rută: Piața Charles de Gaulle (intrarea în Herăstrău de la stația de metrou Aviatorilor), Bd. Constantin Prezan, Șos. Kiseleff, Piața Victoriei (unde vor fi și niste standuri cu pahare de apă oferite de staff-ul Forever Living Products), Bd. Aviatorilor și din nou Parcul Herăstrău, unde se va termina plăcerea unui jogging de weekend.

Înscrierile se vor face în aceeași zi, începând cu ora 8.30 a.m., iar startul va fi dat la ora 10.00 a.m. de către Dna. Violeta Beclea. Vor mai fi pe acolo si Dna. Elisabeta Lipă, Fly Project și cu siguranță un antrenor sau o antrenoare de fitness pentru a ne face încălzirea.

Vor exista și multe premii, câte un premiu pentru fiecare categorie de vârstă, femei și bărbați, plus o tombolă pentru toți participanții, și vă spun din experiență că se dau premii de la prosoape și șepci până la biciclete și electronice, sau cel puțin așa a fost la edițiile trecute.

Categoriile în care vom fi împărțiți sunt: până la 14 ani, 15 - 19, 20 - 34, 35- 44, 45 - 60, și peste 61 de ani, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Nu știu voi ce faceți, dar pe mine mă găsiți acolo.


Bbye now and I hope to meet you there!
Iulia F.



2 comentarii:

  1. voi fi si eu in parc duminica. garantat! la completat chestionare :)
    iti tin pumnii! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. :D Numai bine ți-am dat și ție informația cu vârstele. Promit să te ajut :D

    RăspundețiȘtergere