duminică, 3 iulie 2011

I love summer!!

Iubesc vara..da..si nu pentru ca e cald si soare, si pentru ca pot sa trandavesc pe plaja langa malul marii sau pe marginea unei piscine...din pacate, in ultima vreme a devenit insuportabil si prea obositor sa prind putin bronz. Nici pentru ca nu trebuie sa ma chinui prea mult cu alesul hainelor si al numarului lor.

O iubesc pentru ca vara am parte de asa ceva:


Am trei perioade ale anului pe care le astept cu drag. Una dintre ele este prin primavara, atunci cand apar florile cu o mireasma immmmmmmmmmmmmmbietoare. Daca esti baiat [inalt! :))] si vrei sa ma impresionezi, sa nu vii la mine cu 25 de trandafiri pentru ca nu vei avea prea mare succes. In schimb, daca vii cu un cosulet de zambile, lacramioare, lalele, bujori..etc, ai mult mai multe sanse.

A doua perioada este cea in care am gradina plina de fructe. Din pacate, anul asta este al doilea in care nu pot manca visinile [preferatele mele] direct din copac, motiv pentru care mama s-a gandit la mine si mi le-a facut pachet. Multumesc mama!




Parca nu mai arata atat de rau cartile de licenta langa minunatiile astea, nu?





Si ca sa nu las deoparte si a treia perioada a anului pe care o iubesc...este vorba despre perioada Craciunului. Dar nu partea aia in care bunica taie porcul si noi trebuie sa mancam obligat/fortat...Imaginati-va o dupa-amiaza de iarna, cand este liniste peste tot, pe la ora 17, afara este o lumina portocalie estompata de fulgii care cad usor pe zapada deja adunata pe jos, cand stii ca nu ai nimic important de facut, decat sa petreci timp cu familia care te asteapta cu drag acasa, sau sa citesti o carte buna la caldurica.





It's all about the zen.
Iulia F.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu