luni, 11 martie 2013

Om nebun

UPDATE 09.02.2016: Tocmai am dat peste acest articol: http://estnews.ro/2015/08/31/mark-zukerberg-chemat-in-instanta-de-un-roman-cum-ar-putea-ajunge-tatucul-facebook-la-bucuresti/

IN-CRE-DI-BIL!




Din seria "mare e gradina Domnului", in seara asta am avut norocul de a intalni un personaj mai mult decat nebun. Asteptam cuminte metroul spre casa si un domn la vreo 50-60 de ani se apropie si ma roaga foarte dragut sa-i dictez un numar de telefon ("cel de Cosmote") de pe o carte de vizita, pentru ca nu vede fara ochelari. In timp ce-i dictam numarul de telefon el il tasta pe telefon pronuntand cifrele intr-o limba straina pe care nu am reusit sa o identific.

Imi multumeste, dupa care imi spune: "Sportiva?" M-am amuzat, pentru ca este o intrebare pe care o primesc des, am zambit si am spus "Nu". Domnul insista, si ma intreaba: "Atunci?" I-am spus ca tata este foarte inalt si tot incercam sa-i inapoiez cartea de vizita cand incepe sa-mi spuna ca numele de pe cartea de vizita, respectiv Gene Bejan, este numele lui si ca are foarte multe proprietati pentru care isi cauta o mostenitoare prezentabila.



Mi-a spus ca este evreu, mi-a povestit pe scurt de unde provine numele lui, mi-a spus ca sotia lui nu a putut face copii si ca nu vrea sa-si lase proprietatile oricui. Dupa ce m-a anuntat ca am concurenta pentru ca are deja o posibila mostenitoare care e studenta la ASE, m-a intrebat unde invat. Chiar atunci imi sosea metroul, i-am intins din nou cartea de vizita pe care a refuzat sa o primeasca si i-am spus fugind ca nu sunt interesata. El a inceput sa strige dupa mine "Staaai ca nici nu stii despre ce este vorba. Suna-ma, tinem legatura!" si ma bucur enorm ca nu a venit dupa mine in metrou.

Ma bufnea rasul si ma tot gandeam la cati oameni nebuni sunt pe lume, dar cand am ajuns acasa am inceput sa caut pe internet numele lui si brusc mi-a disparut orice urma de amuzament.



Acest personaj (nu il pot numi domn) a devenit faimos datorita unei bloggerite care a avut, ca si mine, nenorocul de a-l intalni pe Gene Greb Bejan. Acesta are o garsoniera pe la Victoriei, pe care o inchiriaza la un pret foarte mic, dar cu cateva conditii. Viitorul chirias trebuie sa fie o studenta desteapta, curata, draguta cu el, educata si sa aiba sub 24 de ani.

Detalii ca "garsoniera este de fapt un apartament mizerabil, semidecomandat, cu 2 camere, in care locuiesc si eu" si "daca esti draguta si amabila, imi faci curat si mancare, mai scad din pretul de chirie" sunt prea putin importante. Dupa ce a devenit faimos pe internet si printre persoanele care isi cauta o garsoniera de inchiriat probabil i-a scazut succesul si a inceput sa-si caute alte metode de agatat fete tinere si proaste. Eu nu pot decat sa le multumesc parintilor ca m-au invatat sa nu vorbesc cu strainii si sa ma rog in continuare ca toti acesti oameni nebuni sa dispara de pe fata pamantului.

Daca vreti sa stiti de cine sa va feriti gasiti mai multe informatii despre Gene Greb Bejan la urmatoarele linkuri:

Sigur, am gasit vreo doua articole in care el isi povesteste viata si in care ataca statul roman pentru ca i-a furat proprietatile, dar cu totii stim cate e de usor sa platesti pentru a aparea in presa.

Fetelor, aveti grija de voi.
Iulia F.



28 de comentarii:

  1. :)) ce nebunie...eu m am intalnit azi cu cartea asta de vizita,tot la metrou,la fel de dubios si amuzant in acelasi timp.

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha!! :)) ai reusit sa scoti mai multe detalii de la el?

    RăspundețiȘtergere
  3. Il cheama mai nou Eugen Gotsman, este de fapt un simplu muritor de foame si un Papugiu de Bucuresti, Mananca si bea o cafea pe cheltuiala unia si altuia, vai mama lui. Cine i-o fi rupt picioarele? Bravo lui. Fetele sa se fereasca de acest idiot pasnic dar libidinos, care va poate tenta cu averile lui false.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu am putut sa cred cat de amabil era. Eram la Mc in zona victorie cu o prietena si ne-a rugat sa mergem sa ii luam o cafea ca nu poate sa se deplaseze ( ne-a dat el bani ) , dupa care se tot baga in vorba cu noi, ca face meditatii la franceza ca a predat in Suedia la nu stiu ce scoala , eu avand probleme la franeza l-am intrebat cat costa meditatiile iar el a spus ca nu ii trebuie bani doar sa ma rog pentru piciorul lui , intra deja in prea multe medalii prea multe povesti , era dubios , iar noi numai scapam de el , intr-un final ne-am ridicat si ne-a dat faimoasele carti de vizita , cand am cautat pe net...am fost ingrozita :)) ! aveti mare grija fetelor, CAND TOTUL PARE PREA FRUMOS SA FIE ADEVARAT , CHIAR ASA ESTE !

    RăspundețiȘtergere
  5. E oricum dubios ca, dupa ce ii eviti privirea si incerci sa ignori faptul ca face cu mana insistent catre tine, sa vina si sa-ti dea peste nas ca nu l-ai bagat in seama mai devreme si sa inceapa sa te roage din nou sa-i iei ceva de mancare, evident cu banii lui. Ca sa nu mai spun ca m-a rugat sa-i incarc cartela telefonica, mi-a dat cartea de vizita, mi-a spus ca lucreaza la tribunal si mi-a inmanat o bancnota de 10 lei pe care s-o pastrez pentru mine. Intr-o alta zi l-am prins dand tarcoale locului, mai exact Piata Victoriei, si vorbind cu tot felul de fete, care mai de care mai frumusele si tinerele, pana ce a ajuns din nou la grupul meu, unde, de data asta, a rugat-o aparent amabil pe prietena mea sa-i ia o portie de chiftele de la Mc. Dubiosi exista peste tot, dar ti-e putin greata si te dezgusta sa aflii ca ai dat nas in nas cu unul si ca ai fi putut oricand sa-i cazi in plasa. E oribil si imoral ce se intampla cu vietile noastre si cu mintea noastra. Nu e de mirare ca ne ducem incet incet de rapa. Ne autodistrugem cu buna stiinta. Aveti grija.

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc mult fetelor pt cele spune...imi caut loc de munca si am aplicat fara stiu pentru postul de secretara la acest "domn"...mi s-a parut cam ciudata conversatia cu el si m-am decis sa-l caut pe internet...noroc ca am dat de voi! Nu o sa ma duc la interviu!!!?:*

    RăspundețiȘtergere
  7. l-am intalnit si eu pe "distinsul domn". eram pe langa Springtime-ul de la Victoriei si m-a rugat sa-i chem un taxi pentru ca, fiind in carje, nu se poate deplasa pana acasa. i-am sugerat sa ia unul dintre taxiurile care erau oprite in statia de taxi, dar a zis ca soferii i-ar cere prea multi bani ca sa-l duca pana pe Titulescu, o strada aflata in imediata apropiere..fiindu-mi mila de el, am sunat la o firma de taxi, iar in timp ce vorbeam cu cei de-acolo, incepuse sa-mi faca niste complimente libidinoase si sa--mi ceara nr. de telefon ca sa se revanseze fata de mine printr-un job part-time..moment in care deja mi-am dat seama cu cine stateam de vorba, i-am spus in cate minute vine taxiul si-am plecat..pff, la cat e netul de plin de informatii in legatura cu el, nu-nteleg de ce nu-si petrece restul vietii undeva internat..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna!
      Eram cu o prietena in zona Victoriei, cd am fost abordate de acest domn si faimoasa lui carte de vizita. Ne a vorbit in franceza si germana, la primul contact pareA un om erudit. Nu va lasati inselati de idea ca este un batranel singur care nu are cu cine vorbi...APARENTELE INSEALA...

      Ștergere
  8. Buna!
    Si mie mi-a trecut glontul pe la ureche cu acest indivit. Ii multumesc Celui de Sus ca am fost inspirata si am cautat pe internet informatii despre el inainte sa am onoarea sa il cunosc personal.
    Mai nou agata fete tinere, studente prin intermediul site-urilor amagind tinerele studente si promitandu-le tot felul de job-uri: secretara, asistent manager, dactilograf etc.
    Asta ar trebui sa fie un semnal de alarma pt fetele care isi cauta un job. Aveti mare grija si sa fiti extrem de atente atunci cand sunteti chemate la un interviu pt angajare, cu astfel de psihopati nu e de joaca!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna,
    Acelasi individ dubios: mosteniri, Suedia, promisiuni si amabilitate aparenta.
    M-a rugat sa il ajut cu sacosele de cumparaturi, el fiind in continuare in carje.
    Am cautat pe internet numele de pe cartea de vizita pe care mi-a dat-o insistent: Gene Greb Gotsman. Va multumesc pentru postari si incerc si eu sa ajut in acest fel. Incurajez pe aceasta cale pe oricine are neplacerea sa cunoasca astfel de indivizi, sa faca public macar, acest lucru.
    Atentie, individul este inca "activ".
    I.T.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna.Am avut si eu "norocul" sa-l intalnesc pe acest om,care astazi se numeste EUGEN BEGAN, chiar ieri.Am gasit pe net un anunt in care cauta o persoana pentru postul de dactilografa in domeniul juridic.Bineinteles,in anunt erau scrise numai minciuni:se ofera birou ultracentral,la Victoriei,salariul intre 250-300 euro si alte gogomanii ,aveti link-ul aici http://www.tocmai.ro/bucuresti-dactilografa-pc-parttime-juridic-romana-pta-victoriei-250e-21431295.html .Duminica seara am mers la el pentru asa-zisul interviu,pe la ora 18 seara,ca vezi Doamne sta la birou si in weekend pana la 19:30 ca in timpul saptamanii are procese.La telefon s-a recomandat a fi judecator :>.In fine,am mers la el impreuna cu prietenul meu deoarece la telefon se vedea dupa voce ca e in varsta si am considerat ca e bine sa nu merg singura.Initial,trebuia sa merg de joi la interviu ,dar nu am mai putut si sambata dimineata ma trezesc ca ma suna sa ma intrebe daca pot sa ma duc duminica,ca ma asteapta.Apoi mi-a spus sa-i trimit CV-ul pe mail si dupa cateva ore ma suna din nou si imi zice ca i-a placut ce scria acolo si ca ma asteapta.Mi s-a parut foarte ciudat si dubios ca un angajator sa insiste atat de mult pe un viitor angajat :|.Astfel,duminca seara am ajuns in fata blocului ,am sunat la interfon 39 si mi-a deschis.Ca si in celelalte postari,cand am intrat ,prietenul meu a vazut ca avea restante la intretinere...dubios.Am urcat cu liftul ,am ajuns la etajul 9,blocul fiind pe Titulescu nr 91-93 si nu stiam care e apartamentul.Apoi am auzit galagie dintr-unul si erau asemanatoare vocile cu cele care se auzeau in telefon si am mers in fata usii sa sunam.

    RăspundețiȘtergere
  11. Continuare
    Deodata,usa se deschide si in fata noastra apare un barbat batran,imbracat in chiloti din aia tip pantaloni scurti ,cu burta pe afara :| .Acesta nu era insa singur,la bucatarie aflandu-se un american si o fata ,studenti la UNATC din cate am inteles ,acestia fiind prieteni cu tipul in cauza ,colaborand dn cand in cand la anumite filmulete.Eu cand l-am vazut mi s-a parut foarte ciudat.Adica imi spui ca esti judecator,ca ma astepti la interviu si te gasesc in CHILOTI ?! Ne-a poftit inauntru si ne-a pus sa ne decultam si sa luam papuci in piciore.Apoi am intrat in bucatarie,mizerie de nedescris,si a vorbit cu cei doi cred ca vreo ora ,timp in care pe noi nu ne baga in seama.Ulterior cei doi au plecat iar eu,prietenul meu si el am intrat in camera lui,unde se pare era si biroul pentru job.La fel,acolo era o dezordine de nedescris,cu farfurii murdare,hartii peste tot,resturi de mancare,,iar laptopul era deschis pe facebook,acesta zicand "Ma uit si eu la dragalasele de pe Facebook" :| .Apoi l-am intrebat in ce consta exact jobul,ce trebuie sa fac ;mi-a zis sa ma uit pe niste dosare postate pe Tribunalul Bucuresti,parca,sa scriu la search numele GENE GREB BEJAN si sa ma uit pe acolo.Mai exact,eu nu am inteles ce trebuie sa fac.Apoi a inceput sa povesteasca despre istoria lui,comunism,Suedia,rusi,bunica care pleca prin Franta,bunicul evreu etc etc etc,stiti deja aceste chestii.Ce am observat a fost faptul ca in tot discursul lui a folosit cuvantul S*X de vreo 10 ori si tot povestea chestii ciudate cum ca studentele trebuiau sa se culce cu profii ca sa le dea note bune s.a.m.d.Ne-a povestit de asemenea ca acum cauta doua studente sau un cuplu !!!! ca sa stea in apartament ceva timp cat el va fi plecat la o clinica pentru tratament la piciorul accidentat.Cred ca a vorbit incontinuu cam 3 ore ca era deja ora 21:00 si am avut norocul ca am fost intrerupti de cineva care a sunat la interfon,un polonez care statea in chirie la el.Si astfel am putut si noi sa ne ridicam de pe scaune si sa plecam.Ne-a condus in hol unde a mai palavragit din nou,a dat mana cu prietenul meu ,,,apoi m-a pupat pe mine pe obraji,,,bleahhh,,,si m-a luat de mana,tinandu-ma de ea ceva timp si nu-mi mai dadea drumul.Pana la urma am reusit sa-mi trag mana si apoi am iesit ,spunandu-i ca voi veni de luni,astazi,de la 12 sa lucrez.Apoi am plecat de acolo.
    Bineinteles ca nu m-am mai dus la el fiindca mi s-a parut o persoana dubioasa inca de la primul contact vizual si mi-am dat seama ca ceva nu e in regula.Mai ales ca promitea atatea chestii,birou ultracental si altele,si de fapt biroul era in camera lui si intr-o mizerie de nedescris.Asta a fost experienta mea cu el,un batran libidinos si scarbos care mi-a facut sila inca de la inceput si acum stau si ma intreb de ce am pierdut atata timp la el.In seara asta am vrut si eu sa aflu mai multe despre GENE GREB BEJAN si am dat de acest blog.Cand am vazut ce scrie,credeti-ma am citit toate comentariile,m-am inchinat si am batut in lemn si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat inspiratia necesara sa nu ma duc la el si stau frumos in banca mea,linistita.
    Aveti grija cu cine stati de vorba si la cine mergeti in casa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce nu inteleg eu este de ce nimeni nu face o sesizare macar ca sa nu spun direct plangere sau o declaratie ceva orice,cat mai multe cu atat mai bine,dc nu se gandeste nimeni ca poate vine o fata singura din provincie,naiva care poate nu si permite sa plateasca o chirie decenta si da de acest handicapat care poate cine stie o hartuieste intr un mod mai urat decat apelative de genul "dulceata" sau cum mai procedeaza acest individ,eu pot spune ca am avut norocul de a mi vb surprinzator de de respectuos dar asta poate si pt ca a vazut ca altfel nu se poate,sau norocul meu a fost ca mai era un cuplu,in afara de faptul ca a vb extraordinar de mult altceva nu s a intamplat dar din cate citesc are multiple personalitati deci nu se stie niciodata,cred ca acest individ ar trebui oprit inainte de a deveni periculos pt cine crede,asculta sau cade in capcanele lui cu sau fara voie,sigur ca o declaratie,plangere,sesizare nu schimba cu nimic situatia dar cine stie daca vor fi multe va putea fi orpit mai ales ca este totusi cunoscut prin presa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce nu inteleg eu este de ce nimeni nu face o sesizare macar ca sa nu spun direct plangere sau o declaratie ceva orice,cat mai multe cu atat mai bine,dc nu se gandeste nimeni ca poate vine o fata singura din provincie,naiva care poate nu si permite sa plateasca o chirie decenta si da de acest handicapat care poate cine stie o hartuieste intr un mod mai urat decat apelative de genul "dulceata" sau cum mai procedeaza acest individ,eu pot spune ca am avut norocul de a mi vb surprinzator de de respectuos dar asta poate si pt ca a vazut ca altfel nu se poate,sau norocul meu a fost ca mai era un cuplu,in afara de faptul ca a vb extraordinar de mult altceva nu s a intamplat dar din cate citesc are multiple personalitati deci nu se stie niciodata,cred ca acest individ ar trebui oprit inainte de a deveni periculos pt cine crede,asculta sau cade in capcanele lui cu sau fara voie,sigur ca o declaratie,plangere,sesizare nu schimba cu nimic situatia dar cine stie daca vor fi multe va putea fi orpit mai ales ca este totusi cunoscut prin presa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dragelor, de ceva timp nu mai scriu pe acest blog si rar citesc comentariile. Imi pare rau sa vad ca in continuare acest individ abordeaza fete si face tot felul de mismasuri. Din pacate, legal, nu cred ca putem face ceva. Doar daca este o fata/persoana care a avut mai mult contact cu el si au fost hartuite sau orice altceva..si sigur, sunt necesare si dovezi. Altfel, nu cred ca se poate face altceva. Sunt curioasa ce relatii are cu strainii cu care lucreaza sau cu polonezul care sta la el in chirie (Daca e pe bune, ca nu poti crede nimic din ce zice el). Am putea eventual sa facem o pagina pe Facebook si sa facem campanie impotriva lui. Dar tot nu ar fi suficient si nu ar ajunge atat de cunoscut pe cat ar trebui.

    RăspundețiȘtergere
  15. Gene Greb Bejan "Comunitatea Moștenitorilor si Proprietarilor Legitimi President" scrie pe cartea de vizita, dăruită de o legenda urbană se pare. Nu-mi vine sa cred câte întâmplări am citit, adunate in atâția ani, iar acum a venit si rândul meu sa va povestesc. Ieri pe la ora 16:30, când așteptam o prietena la ieșirea de la metrou-romană, sunt întrebata de un "domn" trecut de 55 de ani, îmbrăcat in pantaloni de trening gri, bluza albă, sacou albastru, eșarfa, cu pungi legate de mânerele cârjelor de care se tinea, dacă am vreo aplicație de taxi pe telefon, pentru ca el nu reușește sa găsească o masina si vrea sa ajungă acasă. Ii răspund ca nu am nicio aplicație dar ca o descarc imediat si imi spune ca aplicațiile sunt mult mai eficiente. Am instalat aplicația de la speed taxi cerută de el, vorbea de vremea de afara si de alte lucruri, dar nu am fost prea atenta. Eram cu ochii in telefon si între timp apare prietena mea care nu înțelegea ce se întâmpla. I-am spus ca dau comanda la un taxi pentru "domnul". Acesta dupa ce mai încearcă sa facă conversatie, scoate din buzunar faimoasa carte de vizita si ne spune ca dacă avem nevoie de un job part-time, plătit cu 300€, la un cabinet juridic, pentru introducerea datelor in laptop, sa sunam acolo. In acel moment ma gândeam pe o parte "aa ce noroc", iar pe de alta parte, când ii studiez privirea "ceva nu e la locul lui". Aplicația nu a găsit mașini de taxi disponibile si am început sa sun, ma gândeam ca fac o fapta buna, săracul om abia mergea. Cât ascultam tonul de așteptare, ne întreaba dacă știm magazine scumpe de unde sa-si cumpere câteva cămăși si 4 costume, ca a fost in spital si i-au devalizat unii casa, a rămas fără haine, scuzandu-se astfel de cum era îmbrăcat. M-a bufnit rasul, i-am spus ca nu ma pricep la costume, iar el a întrebat unde ni se pare mai bine sa caute, la unirii sau AFI. In fine, si-a dat seama ca nu ne impresionează si a început sa vorbească de anumite piese vestimentare de pe noi, ba de geaca prietenei, ba de ghetele mele, încercând sa ne facă sa radem. Am început sa fredonez melodia de așteptare de la tefelon, încercând sa ignor frigul, dar deja imi pierdusem răbdarea. Se vedea un taxi oprit spre stația de autobuz, el își scoate telefonul, imi spune pe nume (auzindu-l de când încercam sa dau comanda) si imi cere numărul de telefon. In acel moment mi-am dat seama cu adevărat ca e dubios si i-am spus ca am cartea de vizita si ca o sa-l sun eu dacă am nevoie. Prietena mea ii spune sa se ducă la taxiul oprit si ne luam la revedere in graba. Nu ne venea sa credem, ce oameni nebuni exista!! Caut numele pe net si dau peste atâtea întâmplări, wtff?!! Te apuca rasu-plansu când citești. Aveți grija de voi fetelor, nu va lăsați păcălite!! Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna seara!Persoana sus-mentionata este si un procesoman notoriu, avand cel putin 266 de dosare pe rol.Nu as fi stiut nimic de asta daca nu ma trezeam recent cu o citatie.Nu va lasati pacaliti de carje, sunt doar de decor, sa impresioneze lumea.
    Va multumesc pentru comentarii, acum stiu ca individul are reputatie proasta si sper sa se stinga procesul inainte de a incepe.
    Tipul merita reclamat, sa dea si el cu subsemnatul la Politie.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Salut! Daca mai are importanta...Chiar si astazi, 27.01.2016 se intampla acelasi scenariu cu angajarea la un Cabinet juridic. Ca si in cazul comentariilor anonime de mai sus, o prietena a ajuns si ea in apartamentul-birou de pe Titulescu. aceasi scenariu, doar ca ea a intrat singura. Pacat... ca s-a ajuns atat de departe si nu inceteaza odata!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ieri ...8 februarie 2016. Sunt recent venita in tara cu experienta in office si management ( bar. .stocuri...etc).imi caut de munca .Abia acum am descoperit blogul.Nu citez pe nimeni.Omul se da jurist...se prezinta scurt...Birou ultracentral ..asistent manager ...etc. palavargeala de la telefon ( ptr ca eu am postat ceva anunturi....cum ca sunt in cautare de job),te convinge ca ai avea de a face cu un posibil angajator. B-DUL Titulescu 91-93 et 9 ap 39....adresa parvine numai dupa ce ajungi la vila cu nr 93 din titulescu. Omul , am descoperit ...procesoman , nici o treaba cu birou...un apartament imputit... unde incearca sa prinda vreo fraieruta, sa ii faca cine stie ce doamne fereste..libidinos dar nu se stie niciodata...cautandu mi munca...am trecut prin cateva astfel de experiente cu dubiosi...ar trebui sa li se infunde...acum are anunt pe olx si pe anuntul telefonic. Ar trebui dat in vileag ...mai nou are si profil de fb.





    Un mos libidinos care se mai da inca jurist...care promite job de asistente , manager....etc intr un apartament jegos, adresa completa a "biroului ulracentral " al "juristului" cum se recomanda este Bdul Titulescu nr 91-93 et 9 sc A ap 39 et 9..Cu oameni de genul acesta trebuie facut ceva.dar sincer nu stiu care i solutia.Cu mine a fost inofensiv ..dar libidinos..cautand date despre el..asa am gasit blogul.are si facebook..poate sa il postam si acolo...sa stie si alte domnisoare /doamne..ce plasa ar putea lua.doamne fereste de mai rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Imi pare rau pentru ca ai intrat in contact cu el. Cautand profilul lui de Facebook am dat peste asta: http://estnews.ro/2015/08/31/mark-zukerberg-chemat-in-instanta-de-un-roman-cum-ar-putea-ajunge-tatucul-facebook-la-bucuresti/

      Am murit de ras.

      Ștergere
  20. Ma bucur ca am cautat numele lui pe net si am gasit aceasta postare. Tocmai astazi am avut "norocul" sa ma duc la "interviu" pentru postul de secretaara intr-un "cabinet juridic". La telefon mi s.a spus ca voi face foarte multe chestii ce ma vor ajuta pe viitor, eu fiind studenta la drept, un salariu de 900-1000 lei. Am cazut in capcana, am fost la aceeasi locatie mentionata mai sus, in acelasi apartament mizerabil si am dat de acelasi om libidinos. Mi.a povestit fel si fel de intamplari,legate de prropietatile lui furate de stat, iar cand am reusit sa plec ( bine ca am reusit sa o fac repede ) mi.a spus sa ii dau un telefon in weekend ca sa ne apucam de treaba. I.am spus ca asa voi face, desi nu aveam nici macaar un gand sa ma mai intorc acolo. Vad ca sunt multe fete care au fost in situatia asta si sunt sigura ca vor mai fi. Ar trebui neaparatt sa facem o sesizare, pentru ca cine stie ce o ssa il mai duca mintea sa faca..

    RăspundețiȘtergere
  21. am primit si eu o carte de vizita astazi. 'domnu gotsman' avea carje si vroia sa-l ajut la cumparaturi pe viitor.si-a scapat sacosa si cand l-am ajutat a scos instant cartea de vizita. se pare ca-si cauta si o fata tanara din provincie pt munca de birou, vrea sa angajeze.vai de steaua lui https://lajumate.ro/fata-munca-de-birou-zona-antipa-762604.html#

    RăspundețiȘtergere
  22. Salut, povestea se repeta, omu acesta incearca sa evacueze o curte intreaga pe motiv ca el detine imobilele respective, in curte locuiesc aproximativ 30 de persoane, printre care copii 1 - 12 ani, batrani, oameni bonlavi, aceste familii sunt oameni cu o situatie financiara foarte modesta, nu au situatia fananciara necesara sa se mute si nici sa se judece cu acest om, daca cineva poate ajuta cu un sfat cu o informatie, cu orice posibil ajutor, daca pot si vor, va rog sa nu ezitati sa lasati un comentariu sa discutam mai multe. multumesc si apreciez.

    RăspundețiȘtergere
  23. Fetelor, am un update. Mai nou ofera joburi de redactare de documente juridice pentru persoane de la ASE sau drept (care vorbesc si scriu bine in limba romana). Eram in tramvaiul 1 si coboram la Victoriei si m-a rugat sa il ajut cu niste bagaje (umbla in carje). L-am ajutat si cand am coborat mi-a spus de acest job (aparent ultima fata a lucrat 2 ani si jumatate dar a plecat in alta tara ... riiiight). I-am zis ca as avea o prietena la drept care isi cauta de munca si i-am luat numarul de telefon. Poate par naiva dar chiar cred in oameni pana la proba contrarie. Apoi m-a tinut 20 de minute povestindu-mi de tot felul de oameni de prin anii '80 de care nu stiu pentru ca ori sunt inculta, ori nu exista, ori na erau anii '80 totusi. Nici nu existam pe atunci. Dar parea batranel simpatic si dupa ce a terminat el de povestit ne-am luat la revedere. Cum am ajuns acasa i-am cautat numele pe google, tare inspirata am fost. Experientele voastre par mai urate ca a mea dar chiar ma bucur ca nu am avut parte de asa ceva. Aveti totusi grija de voi.

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna! Intenționând sa îmi schimb locul de munca,am intrat pe E-Jobs și am aplicat pentru postul de asistent manager pe la mai multe firme etc ...îmi apare un anunț "casa de avocatura in zona Piața Domenii,căutam secretara etc " aplic și aici. A doua zi sunt sunată de un așa zis avocat Popescu Ionuț ,cei drept cam in vârsta după voce. Ma întreabă dacă sunt disponibilă sa merg astăzi la interviu ,i am răspuns ca este ok la ora 16:00 pentru ca atunci ies de la actualul job . Nimic dubios pana aici .
    Ajung la adresa data de "dl avocat" ,mergem împreuna pana la mega image care era la o scara de bloc (un suc ,o bomboana, o măslină), ne îndreptam către birou. Intram in acea scara de bloc și ma invita intr un birou,încuie usa cu cheia ,îmi spune sa ma așez in fata laptop ului ,după care îmi i a telefonul din mâna și mi l pune pe o masa lângă (sa nu ne deranje), mi am luat telefonul înapoi sub pretextul ca aștept sa ma sune un client ( lucrând o banca in prezent).
    Îmi spune ca sunt foarte frumoasa și tânăra și m a întrebat dacă mi ar plăcea sa i fiu nepoata adoptiva ,deoarece el nu are copii,nepoți...soția lui elvețiană de fel nu a putut face copii.
    Îmi spune ca are multe proprietăți și îmi poate oferi o casa in București. Încerc sa evit acest subiect întrebând ul mai multe despre așa zisul post de secretara: începuse sa mi se para totul dubios,mi era teama. Ma pune sa deschid câteva dosare in PDF,explicându mi cum sta treaba cu dreptul penal și civil...in timpul asta observ in unul din dosare o poza după buletinul lui și vad ca are alt nume. Încerc sa maschez teama și furia in același timp. Incepuse sa îmi punamâna pe picior,ii dau mâna la o parte și ma ridic sa plec. Ma trage lângă el punându mi mâna pe fund și mi spune sa i fac puțin masaj pentru ca este foarte obosit. Nu m am putut abține și i am spus pe un ton foarte ridicat ca întrece măsura,dau sa deschid usa la care el vine după mine și mi spune ca ii plac mult brunetele și ca ma mai așteaptă pe acolo.
    Imediat după ce am plecat de acolo ,am intrat pe net și l am căutat după acel nume din buletin ,ca sa văd cine este defapt acest nemernic...altfel nu îl pot numi.
    Fetelor,aveți mare grija ca in ziua de astăzi nu stii peste cine dai!!! O spun din proprie experiența.

    RăspundețiȘtergere
  25. Se pare ca "junelui" îi plac tinerele....aveți grija ca omul e dispus la multe lucruri gen: bomboane, suc, măsline și chiar dulcețuri
    Pentru Preda Maria Corina o intrebare: mai era în cârje???

    RăspundețiȘtergere