vineri, 30 septembrie 2011

Some more dubstep

Melodiile originale + remixurile lor

1.



2.



3.



4.




Enjoy!
Iulia F.

Badass Business Cards

Am foarte multi prieteni, colegi, fosti colegi, care au terminat o facultate si care vor sa se angajeze. Pentru ca este foarte profesional sa ai o carte de vizita, am selectat cateva idei de carti de vizita, special pentru voi. :D

Profesor/oara de Yoga




Maseur


Service biciclete



Patiserie / Cofetarie


IT


Doctor plastician



Electronist




Pictor


Tamplar




Habar n-am




Dresor de caini



Avocat de divorturi



"Cultivam alune?!"



Fotograf



Producator / Vanzator de carne


Restaurant chinezesc


DJ


"Șurubărist"


Farmer


Designer / Croitor



Producator de bere


Producator / vanzator de papuci



Producator de cafea



Hair stylist

Whatever


?!





Mecanic



Gradinar




Enjoy!
Iulia F.

marți, 27 septembrie 2011

Dubstep Addicted

In lunga mea calatorie in lumea muzicii, de la Gipsy Punk si Gogol Bordello am ajuns direct la Dubstep si Blackmill. Ce au in comun? Originalitatea si numarul redus de ascultatori.

Dubstep este un gen de muzica electronica dance, aparut prin anii 1998 - 2000 in sudul Londrei. La originile acestui gen muzical se gasesc dub, drum and bass, grime si garage, si este esential sa asculti melodiile de dubstep la boxe si la maxim; am simtit diferenta pe pielea mea...mai bine zis, pe urechile mele.

Ritmurile sunt de obicei sincopate, deseori mixate, cu un tempo intre 130 si 148 de batai pe minut, iar producatorii de dubstep obisnuiesc sa remixeze melodii clasice de jazz, blues, reggae, sau chiar melodiile comerciale aparute recent. Doi dintre cei mai populari producatori printre fanii dubstep sunt Martyn si Benga.

Nu ma omor dupa muzica house, techno, minimal, trance sau mai stiu eu ce alte tampenii pe care nu am cum sa le inteleg decat daca sunt "high" in timp ce le ascult. Cu toate astea, Dubstep-ul m-a prins si sunt destule melodii care-mi plac si pe care le ascult cu drag.

Mai jos voi posta melodiile mele preferate, iar cei care ma cunosc e posibil sa spuna ca sunt nebuna si ca am luat-o pe carari gresite. Nu zic nu, e posibil sa fi fost influentata si de doi prieteni care au infiintat o pagina de Facebook pe care posteaza melodii Dubstep. => Dubstep Addicted.

!Inainte de a asculta melodiile de mai jos asigurati-va ca aveti volumul dat la maxim, exact cum va este indicat in imaginea de mai jos.


Prima melodie este un dubstep mai hardcore si nu-mi displace, dar nici nu ma omor dupa ea. Vreau doar sa va arat cam ce inseamna Dubstep.





A doua melodie este preferata mea de aproximativ 6 saptamani si probabil va ramane pe locul 1 mult timp.





Locul 2 din top 3 revine melodiei:




Pentru locul 3 sunt indecisa. To be continued...

In cazul in care ati rezistat pana la sfarsit si v-au placut melodiile, accesati Dubstep Addicted si dati un like. In cazul in care nu v-au placut, accesati Dubstep Addicted, mai ascultati niste melodii si poate va razganditi.


Sursa principala de inspiratie: Google.

Enjoy!
Iulia F.

Betrayal

In ultimele doua zile m-am intalnit si am vorbit cu o femeie inselata. Dupa aproape 20 de ani de casnicie, au construit un imperiu impreuna, atat la figurat, cat si la propriu, iar el a ales sa auda un fals "te iubesc" de la o fetita de 20 de ani in loc sa se bucure in continuare de un "te iubesc" sincer de la baietelul lui.

De ce?

De ce fata aia a ales sa distruga o familie? Pentru bani, excursii si intalniri pe ascuns? Chiar se merita?
De ce el are impresia ca o fata tanara, care i-ar putea fi fiica, l-ar putea iubi vreodata in adevaratul sens al cuvantului? Daca nu era sigur ca o poate iubi, asa cum i-a promis, pe femeia ce avea sa-i fie sotie, de ce a alergat dupa un "da" aproape un deceniu?

Dupa tot ce am vazut in jurul meu, am ajuns la o concluzie: Nu exista barbat care sa nu insele. Mici exceptii exista intotdeauna, dar sunt mult prea putine. Facand un raport intre numarul exceptiilor si numarul femeilor, mi-am dat seama ca, din pacate, trebuie sa-i acceptam asa cum sunt, si atat timp cat nu aflam si cat nu suferim de pe urma micilor escapade, trebuie sa trecem cu vederea si sa ne vedem de copii si de casa. Poate ca gandesc gresit, dar decat sa innebunesc urmarindu-l cu o gelozie si o posesivitate iesite din comun, prefer sa orbesc..o data, de doua ori in viata.

Dar sa ma tradezi mai bine de 2 ani, si sa-i dai unei pustoaice bani munciti de mine pentru copilul meu? Ca apoi sa-mi spui ca te-ai indragostit, ca va iubiti, si ca iti lasi familia pentru ea...e groaznic, si sper sa nu trec vreodata printr-o situatie asemanatoare.

Femeia asta a incercat sa fie puternica in fata mea, si a facut in asa fel incat sa para ca nu-i pasa atat de mult. Mi-a spus ca e decisa sa uite ca exista barbati si ca isi va dedica restul vietii copilului ei. Puternica intr-adevar. Dar...fara sa vrea, mi-a transmis o parte din durerea pe care o simte. Prima oara cand mi-a vorbit despre problema asta, am simtit cum m-a strapuns un tremur, iar starea mi s-a schimbat instant intr-una melancolica si pregatita de plans.

Vocea unei femei tradate este...cumplita si nu ai cum sa o maschezi. Nu am cuvinte sa o descriu. Si pentru ce? In curand amanta se va satura de barbatul ce va deveni un bosorog falimentar, iar pentru a-si reuni familia, va fi deja prea tarziu. Si-a dedicat viata sotului si fiului, iar sotul a tradat-o cu nerusinare.

Ce sfat ii dai unei femei tradate si inselate? Ce s-a intamplat cu lumea asta nebuna? Unde sunt familiile alea fericite din romane si filme? Unde sunt oamenii normali? Ce s-a intamplat cu sinceritatea si iubirea neconditionata? De ce atata rautate peste tot? De ce atatea divorturi? Dar de ce atat de multe nunti?

Sunt atatea intrebari la care nu am raspuns, si probabil nici nu le voi gasi vreodata. Imi pare rau ca trebuie sa existe atat de multa suferinta in lume, cand totul ar putea fi mult mai usor si mai frumos.



Love each other!
Iulia F.


luni, 26 septembrie 2011

Din categoria "citate favorite"

Daca este intradevar evident ca ii iubesti pe oameni, le va fi greu sa nu simta la fel fata de tine.

Lois McMaster Bujola








Iulia F.

miercuri, 21 septembrie 2011

More from Lady Gaga

Sunt sigura ca ati auzit cu totii ultima melodie a nonconformistei Lady Gaga - You and I, si ca ati ramas placut impresionati si de videoclip. Mie mi s-a parut ca a fost mai...light decat celelalte, iar melodia si versurile sunt chiar dragute.



Cantareata mai vine cu 5 videoclipuri pentru aceasta melodie, Gaga numindu-le "fashion films", acestea sunt realizate de 2 fotografi germani de moda: Inez van Lamsweerde si Vinoodh Matadin.

Primul se numeste NYMPH.




Cel de-al doilea se numeste BRIDE si Gaga se prezinta putin mai vulgara.




Cel de-al treilea se numeste YUYI si ne-o prezinta pe Gaga in pielea unui alter ego, sirena YUYI.





To be continued...
Iulia F.

luni, 12 septembrie 2011

Din categoria 'citate favorite'

''Nu citesc ziare, dar sunt informat. Daca o informatie este importanta, ma va gasi.''

Ben Rattray, Fondator si CEO al change.org